Geta <3 Partners (Nyhetsbrev November 2023)

Geta Sweden 11/5/2023 11:00:00 PM

Blir det dubbelt så mycket drag eller kan det till och med vara så att kvalitén ökar exponentiellt? Då lär det ju bli 16 gånger bättre, eller vad det nu blir. Hör av er till vår KAM Christian Öman och fråga, han är bra på matematik.

Dessutom, Charlotte Tyldhed, ansvarig för Geta i Sverige, kom precis hem från IDO world hip hop & popping championships i Polen med en 9:e-plats i ryggen. Hur som helst, Geta Digital är ett dansant och experimenterande gäng så vi testar. Det finns väl ingen anledning till att tvivla?

 

Geta💚Partners

Sedan starten 2010 har Geta jobbat tätt tillsammans med våra partners för att bygga optimerade och specialanpassade lösningar till våra kunder. OptimizelyInRiver och Omnium har legat oss varmt om hjärtat under många år och kommer självklart att fortsätta göra det även framåt. Som ett led i att bredda vår affär och möjliggöra ytterligare anpassade lösningar för våra kunder väljer vi nu att utöka våra partnerskap inom en rad områden:
 

Inom Product Management kompletterar vi med partnerskap med både iSys Feed och Bluestone. Inom Commerce har vi länge sneglat både på Jetshops och Storms framfart i branschen, och när dessa slogs ihop och blev Norce så kände vi att ett partnerskap skulle vara givande för båda parter. Att Norce även har ett PIM i sin plattform gör att det passar väldigt bra in i Getas tech stack.

Inom CRM har vi länge integrerat mot kundklubbar i Voyado och när Apptus blev en del av deras plattform så såg vi både styrka och potential i att kombinera kundklubbar och produktrekommentationer (och mycket mer än så) i en och samma plattform.

Inom integrationer knyter vi ihop vår techstack med ett samarbete med Occtoo - en lättillgänglig och kraftfull intergrationsmotor med ett lättanvänt gränssnitt. Framåt så ser vi även utökade partnerskap inom CMS och då främst de SaaS-tjänster som finns på marknaden.


Vi har och kommer alltid ha fokus på att leverera de bästa lösningarna på marknaden och med dessa nya partnerskap så ger det oss möjligheten att ytterligare ge våra kunder vad de behöver just nu och vad de kan växa i framåt.

 

Norce är en ledande leverantör av SaaS-tjänster inom commerce i Norden, och de erbjuder kraftfulla verktyg för tillväxt till återförsäljare, varumärken och B2B-kunder. Deras lösning, Norce Commerce, är en fullständigt komponerbar commerce SaaS-plattform som består av moderna och flexibla moduler och komponenter.

Norce Commerce följer MACH-arkitekturprinciperna och är en Microservices-baserad, API-fokuserad, molnbaserad och Headless plattform. Detta gör det möjligt att använda en modulär strategi för digital handel, vilket är avgörande i det ständigt föränderliga tekniska landskapet och kundresorna.

Geta har omfattande erfarenhet av att implementera och utveckla komplexa e-handelslösningar. Med de ständiga förändringarna i teknologin och kundbeteendet är flexibla och modulära lösningar avgörande för att förbli i framkant inom branschen. Norces plattform ger de nödvändiga verktygen för att bygga en modern och framtidssäker commerce-lösning. När du väljer Geta som din lösningpartner, kan du vara trygg med att du har tillgång till den kompetens som behövs för att lyckas inom digital handel.

 

Geta och Occtoo har inlett ett strategiskt partnerskap för att förbättra sina digitala e-handelslösningar. Med Occtoos Experience Data Platform kan de erbjuda kunderna integrerade lösningar för framtidens e-handel. Occtoo tillhandahåller en plattform som ger utvecklingsteam snabb tillgång till data från olika källor, vilket möjliggör skapandet av anpassade digitala upplevelser i olika kanaler med snabb time-to-market. Tillsammans har de potential att utveckla toppmoderna lösningar för den växande digitala e-handelsbranschen. Occtoo frigör tid och energi för kreativitet och innovation genom att minska tiden som behövs för dataintegration, vilket resulterar i mycket personliga upplevelser för kunderna. De använder realtids-API:er för att kombinera olika typer av data samtidigt som de upprätthåller skalbarhet och flexibilitet. Deras plattform används av välkända företag som Cartier, Fjällräven och Nordic Nest för att skapa enhetliga digitala upplevelser och applikationer i olika kanaler genom att integrera företagsdata med beteende- och kontextuell data från digitala källor.

Under de kommande åren står det digitala landskapet för e-handel inför en explosiv tillväxt. Genom att kombinera Getas långa erfarenhet inom e-handel och stora nätverk med Occtoos produkt, har vi en fin potential att tillsammans bygga de bästa lösningarna för kunderna.

 

Geta har under många års erfarenhet dedikerat sig till att lösa komplexa utmaningar inom Product Information Management (PIM). Vårt engagemang och expertis har resulterat i prestigefyllda utmärkelser, inklusive sju på varandra följande årsutmärkelser som "Inriver Partner of the Year". Vi har framgångsrikt implementerat PIM-lösningar för över 60 företag och har uppnått statusen som Platinum Partner med Inriver. Vårt partnerskap sträcker sig även till att inkludera Bluestone PIM och iSys Feed PIM.

Vårt team av dedikerade PIM-specialister är beredda att guida och stödja dig i ditt företags strävan att lyckas. Oavsett om du är nyfiken på PIM och dess funktioner eller strävar efter framgång inom e-handel, så är vi redo att erbjuda vår insikt och expertis.

Våra PIM-specialister har en djupgående förståelse för systemet och har utmärkt sig genom att bygga egna PIM-lösningar. Om du också vill uppnå framgång och maximera din potential inom e-handel, tveka inte att kontakta oss.

Låt oss vara din partner i att nå nya höjder inom PIM och e-handel. Vi är redo att hjälpa dig på din resa mot framgång.

 

Får vi lov? 💃🏽🕺🏽

Med julhandeln och Black Friday snabbt på intåg är det viktigt att förstå att dessa evenemang utgör en av de mest betydelsefulla försäljningsperioderna för många företag. Säkerställ att din webbshop presterar som den ska med en prestandaoptimering.

Våra experter står redo att tillsammans med dig genomföra en noggrann analys av din webbplats. Denna analys kommer att identifiera eventuella flaskhalsar och prestandaproblem. Därefter kommer vi att erbjuda dig välgrundade förslag på åtgärder som tar hänsyn till omfattning, allvarlighetsgrad och storlek på de föreslagna förbättringarna.

I sitt grundutförande kommer vår analys att fokusera på den del av webbplatsen som är synlig för allmänheten. Om du önskar en mer djupgående och skräddarsydd analys, är det önskvärt att vi får tillgång till driftmiljön. Detta kommer att möjliggöra för oss att ge dig ännu mer precisa och effektiva råd för att säkerställa att din webbshop fungerar optimalt under den kommande högsäsongen.


Här kan du läsa mer och boka ett samtal med oss

 

Självklart kommer vi finnas på plats på årets Opticon - Optimizely’s årliga träffpunkt för båda kunder och partners. I år har de en massa spännande nyheter att dela med sig av, och vi kommer närvara både med kollegor från Sverige, Norge och Lettland. Hör av dig om du fortfarande saknar en biljett och vill få möjligheten att lyssna på de senaste nyheterna direkt från Optimizely!

 

 

Visste du att?

Världsrekordet för den längsta oavbrutna dansen genomfördes 2010 av en grupp dansare i Sverige! Den rekordlånga dansen varade i otroliga 76 timmar och 40 minuter. Vilken prestation!