Blog

Welcome to our blog. This is where we share insights on e-commerce solutions. We blog about commerce, tech, trends, strategy, marketing, UX, news and other stuff. Enjoy!

Sommarhälsning från Geta! (Nyhetsbrev Juli 2024)

Medan solen laddar upp sitt batteri på 100% och temperaturen förhoppningsvis når toppnivåer, vill vi på Geta passa på att önska er alla en helt fantastisk sommar och skicka med lite värdefull sommarlyssning!

Geta Sweden

Vi presenterar releaser! (Nyhetsbrev Maj 2024)

Den senaste tiden på Geta har verkligen präglats av full fart, det har varit en period fylld av lanseringar inom diverse olika branscher och lösningar så vi tänkte att detta nyhetsbrev helt enkelt får rikta fokus och belysa dessa. Vi kan väl se det lite som en releasefest i textformat där varje stycke representerar en ny partylokal? Så knyt slipsen runt pannan så kör vi!

Geta Sweden

Vi är live! (Nyhetsbrev Mars 2024)

Sprell är en norsk detaljhandelskedja med fokus på leksaker och barnrumsinredning. De var tidiga adoptörer av e-handel. De insåg behovet av att uppgradera sina lösningar för att göra dem moderna och framförallt skalbara. Genom ett gediget varumärke som kvalitetsmedveten leverantör av leksaker, har Sprell gjort en viktig investering i att utveckla sin nätbutik.

Geta Sweden

PIM, PIM, PIM (Nyhetsbrev Januari 2024)

Denna månad tänkte vi bjuda på ett lite pimpat nyhetsbrev, det kommer (dessvärre?) inte handla om vare sig PimPim-godiset, tennisspelaren Pim-Pim Johansson eller hur man på ett effektivt vis dränerar och luftar trädgårdsjorden med pimpsten. Dess porösa natur ska tydligen förhindra jordkomprimering och främja växttillväxten eller nåt sånt, vi har inte så gröna fingrar. Vi kan mer om IT än trädgårdsskötsel, men tillväxt är nåt vi ändå binner för! Både för vår och er del såklart, men vi fokuserar främst på er! Hur ska ni göra som e-handlare tänker ni? Har ni inte koll på Product Information Management-system bör du fortsätta läsa!

Geta Sweden

God jul och gott nytt år! (Nyhetsbrev December 2023)

Visst kan det vara påfrestande med mycket nyhetsbrev, vi vet. Vi försöker hålla oss till ett brev i månaden men vi gör ett undantag denna gång för att skicka ut en julhälsning till alla våra kunder, partners, vänner och kollegor och vilket år vi haft bakom oss! 

Geta Sweden

Geta goes D-congress! (Nyhetsbrev December 2023)

D-congress närmar sig och Geta intervjuar ÖoB. Läs ett fullspäckat nyhetsbrev!

Geta Sweden

Geta <3 Partners (Nyhetsbrev November 2023)

Historiskt sätt dansas en Boogie-Woogie i par om två, det är vi fullt medvetna om och visst är det drag i den typen av uppsättning? Inget snack om saken. Men vad händer om man drar igång en Boogie-Woogie på fyra?

Geta Sweden

Webinar-serie! (Nyhetsbrev Oktober 2023)

Då och då livesänder vi på Geta Sverige webinar direkt ifrån sällskapsrummet på Gävle Slott, en plats där vi även huserar dagligen.

Geta Sweden