Geta goes D-congress! (Nyhetsbrev December 2023)

Geta Sweden 12/4/2023 11:00:00 PM

År 2022 ingick Geta och ÖoB ett partnerskap. I detta webinar delar vi med oss av insikter och erfarenheter från projektet. Vi vet att kvalitén rent bild och ljudmässigt inte är den bästa, vi lade inte ner 2 miljoner för att få nyhetsmorgon-kvalité på grejerna. Det sprakar ibland, någon suddig vinkel hit och dit, men låt er inte luras av det. För innehållet i detta klipp är för dig som e-handlare 2 miljoner gånger mer värt att se än när Steffo pratar om ormar med Skansen-Jonas eller rödvinssås med Myllymäki.

Webinariet finner du här

 

Tomten kommer tidigt i år! šŸŽ…šŸ¼

Vinn biljett till D-congress!

Nu har ni chansen att få vara med på branschens största event för e-handlare, D-congress i Göteborg 6-7/3 2024. Med drygt 100 utställare och sju scener med 50 sessioner och 150 talare är detta norra Europas viktigaste event för handelns transformation, större än någonsin tidigare. Temat för D-Congress 2024 är ''Innovation for Impact''. Detta vill ni inte missa, det kan vi lova. Det enda du/ni behöver göra är att boka upp 1 timme kostnadsfri e-handelscoaching för att vara med i utlottningen av biljett till D-congress. TUR för er som är med på denna mail-lista, ni får alltså en timmes värdefull analys av er e-handel OCH har möjlighet att kliva in på gothiamässan i Mars, vad händer? Drömmer ni? Nix, det är snart jul och Geta trivs som givmilda tomtar. Vi ses! Kanske till och med på mässan!?

Men först! Boka ett samtal

 

Opticon 2023 är nu avklarat och vilket event det blev, mycket spännande föredrag med spännande framtidsplaner och produktnyheter från Optimizely med deras nya Saas-lösning, Optimizely One, Opal och annat smått och gott. 2024 kan helt klart bli ett roligt år.

Som grädde på moset fick vi dessutom möjligheten att träffa många av er på plats vilket resulterade i väldigt mycket givande och intressanta möten och samtal som vi bär med oss. Ett superevent med andra ord!

 

Visste du att?

För att Tomten ska hinna besöka alla hem under julafton måste han leverera julklappar i en förbluffande hastighet av 34 mikrosekunder per stopp. För att hålla detta tajta schema måste släden färdas i en hastighet av 5 800 kilometer per timme. Så du känner dig stressad över alla dina planer inför jul? Ägna en kort tanke åt tomtens renar.