Sommarhälsning från Geta! (Nyhetsbrev Juli 2024)

Geta Sweden 7/4/2024 1:00:00 AM

Ha en underbar sommar!

 

Vi hoppas att era dagar blir lika ljusa som en upplyst OLED, en och annan uppdatering av grilltekniken och att er sommar blir lika stabil som en fiberanslutning. Låt era semesterplaner rulla ut lika smidigt som en perfekt skriven kod och njut av varje av sekund av ledighet.

Hösten hos oss på Geta kommer att bjuda på många spännande nyheter och projekt som vi hoppas kunna dela med er, vi breddar ständigt vårt portfolio och den generalitet vi har hos oss är vi säkra på kan vara till hjälp även för er. Det kanske kan vara värt att undersöka åtminstone? Men det sparar vi till hösten, via länken nedan kan du ta kontakt med vår Key Account Manager; Christian Öman (som förövrigt är grym på grillmarinad). Det är bara att klicka här!

 

Till lata hammocksdagar!

Vi vet att Sommar i P1 går hett under ledigheten, med all rätt. Det är spännande livshistorier och lärdomar kring allt möjligt intressant. Hur man skriver en bok, en film, klimatförändringar, krig och konflikt, kultur och kreativitet. Såg även att Herbert Blomstedt ska sommarprata, då kanske man får lära sig hur man dirigerar eller nåt? Det snackas DOCK för lite om IT va? Det löser vi, vilken otrolig tur att vi finns.

Låt oss kalla det ''Get'a sommarshow 🤙😎''
 

👇 Klicka nedan för att komma till våra spellistor med kort och koncist förklarad information om vardera lösning!

Hur ett PIM-system kan förändra er datahantering

Contentful (CMS)

Omnium (Orderhantering)

Occtoo

Norce

Bluestone

 

Surfa nu lugnt, håll era devices skyddade (från både sand och fukt!), och ha en riktigt härlig sommar! 🌞🍃

 

Visste du att?

Geta delar namn med en väldigt populär japansk sandal, passar ju väldigt fint nu inför sommaren! Såhär ser de ut: