Vi är live! (Nyhetsbrev Mars 2024)

Geta Sweden 3/5/2024 11:00:00 PM

"Att utveckla vår nätbutik är en viktig investering för oss, och vi har valt en lösning som ger oss flexibilitet och goda möjligheter till fortsatt tillväxt," säger Christian Sogn Iversen, VD på Sprell.

Sprell har valt Geta Commerce Cloud som sin nya plattform, byggd på Sanity och Omnium OMS. Projektet genomfördes i flera faser där första fasen ett av projektet var att för svenska marknaden ha en webbplats med click & collect. I nästa fas inleddes lanseringen av en helt ny nätbutik för både den norska och svenska marknaden.

Sprell har alltid haft ett omnikanalfokus och var tidigt ute med click & collect och e-handel. Deras strategi ligger i att möta kunderna i de kanaler de föredrar. Nätbutiken och de fysiska butikerna kompletterar varandra som viktiga marknadsföringskanaler och skapar en sammanhängande kundresa och detta projekt är någonting vi på Geta känner oss väldigt stolta över!

 

Composable revolution!

        

Composable revolutionen är här och Geta hakar på! Att omdefiniera hur vi tänker och arbetar med teknologiska lösningar framöver är någonting vi har stort fokus på, men ni ska ju också förstå! Vi delar gärna med oss.

Vad är egentligen composable? På ett enkelt sätt kan man beskriva det som en metod där man bygger och sammansätter teknologiska lösningar med hjälp av färdiga och specialiserade byggblock. Det är som att bygga med LEGO, men för digitala applikationer!

För att ge er en tydlig och snabb överblick över våra composable-lösningar har vi skapat tre korta delar för varje av våra partners - eller legobitar om man så vill: Norce, Occtoo och Bluestone PIM. Dessa delar är tillgängliga både på vår hemsida och via vår Youtube-kanal.

Kortfattat erbjuder Norce avancerad dataanalys och insikter som kan förändra hur ni ser på er verksamhet och era kunders beteenden. Med Occtoo kan ni skapa sömlösa digitala upplevelser genom att koppla samman alla era datakällor och kanaler på ett smart sätt. Bluestone PIM ger er den perfekta plattformen för produktinformationshantering, vilket gör att ni kan hantera och presentera era produkter på ett effektivt sätt över alla era kanaler.

 

Förra året festade vi till det rejält på D-congress, trots att det var mars månad och totalt snökaos så packade vi med oss solstolar, två palmer, ett gäng badbollar och hör och häpna; en bar byggd av bambu. Med The Beach Boys på full volym ur boom-boxen och kyld dryck åt höger och vänster tog vi strandlivet rakt in till Svenska mässan! God only knows (och vi) vad vi ska ha för tema i år! Men wouldn’t it be nice om ni var med och gissade? Ska vi säga så? Ni gissar årets tema och vi ser till att ni har chansen att vinna ett fint temainspirerat paket! 🎁

 

Visste du att?

Det skulle ta 40 år att fylla Globen i Sverige med vatten från en vanlig vattenkran